Результаты поиска

1. D

Когда уже открытие ?

#поверніть_двадцять_гривнів.
  2. D

Classic GvE - Концепт GvE 2.0

тримай.
  3. D

знову пісні про тестування всім селом?
  4. D

Пропоную взяти хвилинку та відпочити під музичку:
  5. D

GIPHY_Sweet_GVE

6. D

GIPHY_Sweet_GVE

@Sweet, коли після есенсів нарешті захотів запустити classic-gve.
  7. D

GIPHY_Sweet_GVE

лайкай гіфку й не вийобуйся.
  8. D

GIPHY_Sweet_GVE

9. D

Немає предмету дискусії (читай анонсу старту) - немає дискусії. Чисто з моєї суб'єктивної "аналітєкі", якщо до кінця грудня не буде анонсу про старт зимового сезону, то сенсу для себе чекати його в середині/кінці січня (як це завжди було) не бачу. Бо там машина ІО кочегарить цікаві обнови і...
  10. D

І справедливо збільшить. Бо якщо заявлено в розробку концепт Сlassic GvE 2.0, то сорі, але новий клієнт це останнє, що очікують люди. Всі чекають саме на новий концет гве. Бо так заявлено. Пройшло вже майже 7 місяців зі старту минулого сезону, а не один. По мірках відкриття проектів на ринку та...
  11. D

Перенос релізу пое2\сталкер2 і подібних очікуваних проектів практично завжди супроводжувався нарізками з гри, тизерами, трейлерами або демоверсіями для преси як раз для відчуття у спільноти того, що робота йде і результат є, але для його удосконалення потрібен ще час. Тим більше такі проекти як...
  12. D

9*
  13. D

Поправить сортировку счета ивента

єбать ти згадав канешн
  14. D

нема бунту - нема v2.0
  15. D

Все працює, але не на тих проектах. До речі, там є активна вакансія. На правах реклами.
  16. D

Пропозиція: Штучне "стримування" задротів

приблизно так пропозиції і працюють. особливо в публічному просторі
  17. D

Я хочу набити 35к на шк і забити) А для цього треба "продовжити" життя серверу, бо за тиждень не встигається. Так то мені подібне не дуже подобається, як і пивна концепція. Але більшість скиглить на "пропасть", яка все руїнить, тому як варіант її вирішення наче не погано. Як на мене краще це...
  18. D

Стріляй собі, хто заважатиме?) Буст віталки цими способами не передбачався надто великий. Це скоріше додаткова графа в пунктах "контент" для різноманіття.
  19. D

Пропозиція коротко: зробити динамічний рейт на дроп адени за кіли відповідно до вже нафармленого за день. Опис та аргументація: Система не нова. На звичайних л2 серверах це працює з досвідом для лвл апу, який є одною з важливих персональних валют гри. В умовах ГвЕ такою валютою, як на мене, є...